logo-dakdekker
google-logo

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.

phone-call-icon

085-0607621

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

circle-icon  nu open Zullen wij u terugbellen? terugbellen

 • 18+ jaar ervaring
 • 10 jaar garantie*
 • Laagste prijsgarantie*
 • 100% GRATIS dakinspectie

Schoorsteen

schoorsteen_5

Schoorsteen – Alle soorten diensten

Laat uw schoorsteen door ons inspecteren. Wij zullen u deskundig adviseren of het toe is aan een renovatie of reparatie. Dakdekker Van Leeuwen is een specialist in dak- en schoorsteenwerkzaamheden.

Wij zitten al jarenlang in de branche en dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie is er geen klus waar wij nee tegen zeggen.

 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Professioneel 18 jaar ervaring

Schoorsteen lekkage?

Heeft u last van lekkage bij uw schoorsteen? Wij zijn ons ervan bewust dat dit erg naar kan zijn. Lekkage op lange termijn kan ernstige gevolgen hebben voor de dakconstructie van uw woning. Door de wisselende weersomstandigheden en slecht onderhoud kunnen er met de tijd problemen ontstaan met uw schoorsteen.

Dit kan zorgen voor watervlekken op de muren en het plafond, maar ook beschimmeling en aantasting van het dakvlak, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van de dakconstructie verslechterd.

schoorsteen_lekkage
oorzaken_lekkage_schoorsteen

Oorzaken van schoorsteen lekkage

Schoorstenen kunnen snel slijtage vertonen doordat deze meestal hoog op het dak staan en blootgesteld zijn aan de wisselende weersomstandigheden. De oorzaken van een lekkage aan de schoorsteen zijn als volgt:

 

 • Verjaarde, gescheurde of losse stenen
 • Poreuze voegen in uw schoorsteen
 • Gescheurd plateau van uw schoorsteen
 • Slecht onderhoud
 • Schoorsteenkanalen die onbeschermd zijn
 • Schoorsteenkap die kapot of verslechterd is

Schoorsteen inspectie

Laat regelmatig uw schoorsteen inspecteren door een professionele dakdekker. Zo kunt u schade aan uw woning en/of dak vermijden en torenhoge kosten voorkomen.

Vaak wordt een lekkage ook niet meteen opgemerkt. Indien er al wat tijd verstreken is, kan dit zorgen voor grote problemen.

Schoorsteen reinigen

Het reinigen van de schoorsteen aan de buitenkant is belangrijker dan u verwacht. Dit heeft te maken met de temperatuurwisselingen. De wisselende weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw schoorsteen vocht in de schoorsteen trekt.

Dit kan ervoor zorgen dat de schoorsteen wordt aangetast. Ook algen en mossen veroorzaken schade aan de schoorsteen. Voorkom langdurige schade en laat uw schoorsteen regelmatig reinigen.

schoorsteen_inspectie

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button