Schoorsteen reparatie

chimney

Belang van schoorsteen reparatie

Uw schoorsteen laten repareren? U staat er niet geregeld bij stil. Het schoorsteen is de hoogste gedeelte van de woning waardoor het noodzakelijk is dat het regelmatig onderhouden zou moeten worden.

Het onderhouden van uw schoorsteen is van essentieel belang. Onder andere bij een schoorsteen onderzoek komen vaak veelvoudig aspecten naar boven zoals:

Schoorsteen voegen, schoorsteen lood, schoorsteen plateau, schoorsteen renovatie, schoorsteen impregneren, schoorsteen reinigen, schoorsteen kappen, schoorsteen kanalen of schoorsteen verwijderen.

Ingeval u uw schoorsteen niet onderhoudt of zelfs verwaarloosd, kan het voor vochtplekken in het plafond en rondom de schoorsteen veroorzaken. Daarnaast kunnen de stenen en voegen door vocht en klimaatomstandigheden los raken. Tot slot krijgt uw schoorsteen een lekkage hierdoor als gevolg.

Verhinder hoge uitgaven en laat op tijd een dakdekker langskomen. Dit is van essentieel belang voor de conditie van uw schoorsteen. Niet enkel en alleen om op tijd defecten te ontdekken, maar ook om ellende tegenslagen te voorkomen.

Handel preventief

De schoorsteen bevindt zich aan de bovenkant van het dak, waardoor het extra zwak is voor de klimaatomstandigheden. Door vocht en kou kan het cement waarmee de voegen zijn gevuld beschadigd of los raken.

Onder andere kan de bovenkant van de schoorsteen (schoorsteen plateau) lekkages veroorzaken en scheuren vertonen. De schoorsteen heeft voor de afvoer van schadelijke stoffen uit uw onderdak een zeer aanmerkelijk functie.

De schoorsteen is kwetsbaar

De schoorsteen is de hoogste punt van uw woning waardoor het veel moet doorstaan o.a. de klimaat omstandigheden. Bij regelmatig onderhoud bij uw schoorsteen kan u schoorsteen lekkage voorkomen.

Verhinder uitgaven en laat uw schoorsteen vaak onderhouden. Helaas is het af en toe zo dat een reparatie of een renovatie niet te voorkomen is. U kan een vrijblijvende offerte voor uw schoorsteen reparatie aanvragen.

schoorsteen_onderhoud
Schoorsteen_1

Belangrijk bij aankoop van een nieuwe woning

Mocht u niet tot ontdekking zijn gekomen van een lekkage of andere problemen, het onderhoud van een schoorsteen is niet dikwijls waar u bij stil staat.

Het kan ook zijn dat u de nieuwe bewoner bent van een woning, ook kan het zijn dat de voorgaande bewoners niet zo op hun hoede waren over de woning. Bijvoorbeeld de voorgaande hebben nog nooit hun schoorsteen laten onderhouden.

Een slecht onderhoud kan voor schoorsteen lekkages zorgen. Om dit te voorkomen is een schoorsteen reparatie of schoorsteen renovatie van fundamenteel belang.

Ervaren schoorsteen reparatie specialist!

Dakdekker van Leeuwen is al ruim 18 jaar een specialist op het gebied van schoorsteen reparatie. Ook voor schoorsteen renovatie kunnen wij u helpen.

Wij zijn specialist in alle schoorsteen werkzaamheden. Niet zeker van de staat van uw schoorsteen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Voorkom kosten die in de toekomst oplopen.

Schoorsteen reparatie offerte

Heeft u een schade ontdekt of wilt u er verzekerd van zijn dat uw schoorsteen veilig is en/of uw schoorsteen wel of geen onderhoud nodig heeft? Wij kunnen in dit geval geheel vrijblijvend langskomen om u hierover het nodige advies te geven.

Uiteraard kan u uw wensen ook met ons bespreken. Aangezien wij alleen maar met deskundige en betrouwbare dakwerkers werken kunnen wij uw probleem tijdig oplossen en er voor zorgen dat uw schoorsteen in uitstekende staat is.

Wat ook van belang is om te weten wij werken met A-kwaliteit dakmaterialen. Dakdekker van Leeuwen is de allround schoorsteen reparatie specialist!

schoorsteen_reparatie
schoorsteen_reparatie_specialist

Noodzakelijke reparatie aan uw schoorsteen

Om te kunnen beslissen welke reparatie voor uw schoorsteen nodig is, voert Dakdekker van Leeuwen een onderzoek uit uw schoorsteen.

Wij onderzoeken onder andere de conditie van de voegen, het schoorsteen plateau bovenop de schoorsteen, het metselwerk en ook bijvoorbeeld de loodslappen waarmee de schoorsteen in verbinding staat met het dak.

  • De hoogste kwaliteit materialen
  • Snelle service en deskundigheid
  • Nieuwste technieken
  • Eerlijke offerte en advies
  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Vestigingen door héél Nederland
  • Klantenbeoordeling gemiddeld 4.8/5

Wilt u meer weten over schoorsteen reparatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking of voor meer informatie vraag een vrijblijvende schoorsteen reparatie offerte op maat aan.

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd
R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.
L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!