Schoorsteen renovatie

schoorsteen_renovatie_2

Erkende dakdekker, vakkundige schoorsteen renovatie

Zoekt u naar een specialist voor het herstellen van uw schoorsteen? Dan bent u op dit moment bij Dakdekker van Leeuwen op het juiste adres!

Vanwege dat u meerjarig gebruik maakt van uw schoorsteen of rookkanaal kan dit er voor zorgen dat uw schoorsteen niet meer te herstellen valt. Dit kan voor een lekkage zorgen of andere voor scheuren die merkbaar zijn door een slijtage. Treuzel niet langer.

Specialist in schoorsteen renovatie

 • Beschikt u onder andere over een bedaagd woning met al een schoorsteen dat versleten is?
 • Heeft u al opgemerkt dat uw schoorsteen niet goed of keurig werkzaam is?
 • Heeft u uw schoorsteen al jarenlang niet onderhouden waardoor er een schade aan uw metsel en/of bij het voegwerk is ontstaan?

Uit onderzoek van Dakdekker van Leeuwen resulteert dat de kosten voor een minderwaardig onderhouden schoorsteen vaak oplopen. Als dit het geval is kunt u er vaak voor kiezen om uw schoorsteen in het geheel te laten herstellen.

Mocht dit het geval zijn willen we u graag hierover informeren en willen we dit graag helder op kaart brengen over de punten die bij herstel van schoorsteen van toepassing zijn.

Daarnaast is het uiteraard ook veel beter als u uw geld investeert in een herstelling i.p.v. een reparatie. Bij een herstelling ziet u perfect het effect en is uw volledige schoorsteen weer geheel gloednieuw.

schoorsteen_renovatie_3
schoorsteen_renovatie_5

Valt schoorsteen renovatie onder de verzekering?

Onze klimaatomstandigheden worden met de tijd steeds grilliger. We krijgen vaker te verduren met stormen. De dakpannen vliegen van de daken en de onderdelen van de schoorsteen die aan een herstelling toe waren vallen vaak naar beneden.

Helaas wordt de nevenschade niet door de verzekering gedekt als dit gebeurd door een achterstallig onderhoud. Met een compleet dak en schoorsteen verslag van Dakdekker van Leeuwen zou u kunnen aantonen dat u wel deugdelijk uw dak heeft onderhouden.

Als u nieuwsgierig bent naar de conditie van uw schoorsteen vraag dan per direct een onderzoek via onze contactformulier aan zonder enige verplichting. Als er schade en/of een lekkage is willen wij u recommanderen om onze hoofdkantoor te contacteren.

Heeft u een herstelling nodig aan uw schoorsteen? Wij kunnen dan zonder enige verplichting bij u langskomen om u hierover het nodige advies en uw verlangen bespreken.

Mocht dit het geval zijn kunnen wij voor een gepast schoorsteen herstelling offerte op maat voor u zorgen door een erkend onderneming.

Schoorsteen compleet laten renoveren

Afhankelijk van onze raadgeving en uw verlagen of mankement die bij een schoorsteen onderzoek is gebleken, kan er desgevallend er voor besloten worden tot het uitrichten van een schoorsteen herstelling. Hierna worden de volgende onderdelen meegenomen in een compleet schoorsteen herstelling:

 • Nieuwe stenen
 • Schoorsteen voegen
 • Schoorsteen plateau
 • Schoorsteen kanaal
 • Schoorsteen kappen
 • Schoorsteen lood
 • Schoorsteen impregneren
schoorsteen_renovatie
schoorsteen_2

Gespecialiseerd in schoorsteen renovatie

Wij als Dakdekker van Leeuwen zijn al inmiddels meer dan 18 jaar expert met het herstellen van schoorstenen. Hierdoor kunnen wij u de garantie aanbieden voor de volgende onderdelen:

 • Erkende schoorsteen specialist
 • Snelle en deskundige service
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • 15 jaar garantie
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd
R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.
L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!