logo-dakdekker
google-logo

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.

phone-call-icon

085-0607621

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

circle-icon  nu open Zullen wij u terugbellen? terugbellen

  • 18+ jaar ervaring
  • 10 jaar garantie*
  • Laagste prijsgarantie*
  • 100% GRATIS dakinspectie

Reviews

Wat onze klanten over ons schrijven

S

Stefan Verboom

★★★★★

Willem is echt een vakman. Weet wat die doet en weet waarover die praat. Klus netjes en snel afgehandeld. Ook zeer vriendelijk!

J

J. F. Kieuwenl

★★★★★

Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden. Dat wordt voortaan de jaarlijkse dakonderhoud bij Dakdekker van Leeuwen!

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Laat een review achter

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Laat een review achter

Wat onze klanten over ons schrijven

S

Stefan Verboom

★★★★★

Willem is echt een vakman. Weet wat die doet en weet waarover die praat. Klus netjes en snel afgehandeld. Ook zeer vriendelijk!

J

J. F. Kieuwenl

★★★★★

Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden. Dat wordt voortaan de jaarlijkse dakonderhoud bij Dakdekker van Leeuwen!

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

B

Bram Weverink

★★★★★

Via mijn buurman bij jullie terecht gekomen. offerte aangevraagd via de website en de dakspecialist stond de volgende dag al bij mij op de stoep

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

F

Frits Koggel

★★★★★

Ik ben zelf aannemer maar heb niet veel tijd ivm de drukte, bepaalde projecten besteed ik dan ook uit bij Dakdekkers van Leeuwen. Wij hebben al jaren een goede, fijne samenwerking.

D

Demi Schollaert

★★★★★

Hele vriendelijke meneer aan de telefoon gehad die mij van A tot Z heeft uitgelegd hoe het werkt. De telefonist heeft mij de volgende dag al een dakspecialist gestuurd die een offerte voor mij op maat heeft gemaakt. De prijs was super en lager dan ik had verwacht. Vragen om een korting was niet nodig. Mijn dak is goed afgewerkt door de dakdekker.

H

H. Nieuwekamp

★★★★★

Top en vakkundig personeel. Goed geadviseerd en mijn dak kon snel gerepareerd worden. Het ziet er super netjes uit! heel erg bedankt!

S

Samanta

★★★★★

Via google hier terecht gekomen en via de website een offerte opgevraagd. De dakdekker was snel bij ons op locatie en precies op de afgesproken tijdstip aanwezig. De bitumen dak is bij ons geplaatst en wij zijn uiteraard tevreden.

S

Sander van Veen

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

M

Murat Akbulut

★★★★★

Platdak isolatie PIR en afwerking APP bitumen toplaag vakkundig en snel gedaan
Geen klachten.

C

C. Idigova

★★★★★

Afgelopen maandag contact opgenomen en vandaag is mijn dak keurig netjes afgewerkt

K

Kurt de Jonghe

★★★★★

Alles wat transparant. De afspraken zijn ook netjes nagekomen. De prijzen lagen ook lager dan de andere offertes die ik kreeg. De kwaliteit is daarentegen erg goed.

Z

Z. Kuup

★★★★★

Dakdekker van Leeuwen is zeer professioneel. Ze hebben ons een prijsopgave gegeven en de klus was binnen 3-4 dagen geklaard. Dak ziet er beter uit dan verwacht – laat ons huis er veel beter uitzien.

W

Willem Bierings

★★★★★

Deze klus was het vervangen van ons dakkapel. In 2008 hebben we de dakpannen laten vervangen, wat toen geweldig werk was en er nog als nieuw uitziet. We hebben ook het huis van mijn dochter opnieuw laten bedekken met een nieuwe decoratieve dakbedekking en hebben twee buren doorverwezen om nieuwe dakpannen aan te leggen. Bedankt voor het geweldige eindproduct.

L

L. van der Zel

★★★★★

Ik blijf volledig onder de indruk van alle leden van Dakdekkerr van Leeuwen. Elke stap van het proces werd uitgelegd voordat het werk begon. De communicatie met het kantoor was vriendelijk en efficiënt. De adviseur en de werkploegen waren even professioneel, beleefd en efficiënt. Dakdekkerr van Leeuwen was van begin tot eind uitstekend!

S

Sylvana Boerema

★★★★★

Zeer professioneel. Het werk uitgevoerd zoals het was uitgelegd en de klus eerder dan gepland geklaard. Adviseur en werkploeg waren zeer beleefd en vriendelijk.

H

H.I. Bergen

★★★★★

Sterk aanbevolen voor uitstekende service, prijzen en kwaliteit van het werk. Ik ben een terugkerende klant en kwam terug omdat ik tevreden was met de vorige klus.

D

D. Brouwer

★★★★★

Ik heb Dakdekker van Leeuwen al bij mijn buren aanbevolen omdat ik helemaal tevreden was met het vakmanschap. De dakdekkers waren niet alleen hoffelijk en stonden klaar om al mijn vragen te beantwoorden, maar ook efficiënt en voltooiden het dak in de aangegeven tijd. Als gevolg hiervan hebben mijn buren ook offertes van Dakdekker van Leeuwen gekregen en zijn ze van plan het bedrijf te gebruiken. Ik heb het bedrijf ook aanbevolen aan een andere vriend die zal bellen voor een schatting. Ik feliciteer Dakdekker van Leeuwen met hun professionaliteit.

B

B. Craenen

★★★★★

Afgelopen herfst hebben we Dakdekker van Leeuwen ons oude (lekkende) dak laten vervangen. Het nieuwe dak presteerde uitstekend door de zeer zware regenval en wind van het winterseizoen. En het ziet er geweldig uit! Iedereen tijdens het proces, vanaf de eerste schatting tot aan mijn vervelende besluitvormingsproces (ik vind het erg leuk om alle opties meer dan eens door te nemen, ik ben echt een beetje lastig) was zeer professioneel en geduldig. Het bod was zeer redelijk (in het midden van al onze schattingen), het werk was op tijd klaar, iedereen kwam altijd op tijd op zowel afspraken als werkdagen, en ze lieten alles schoon achter. We zouden Dakdekker van Leeuwen zeker aanbevelen en indien nodig opnieuw gebruiken.

F

F.E. Pellikaan

★★★★★

Ik zou uw bedrijf ten zeerste aanbevelen aan vrienden en buren; alle medewerkers waren professioneel en beleefd, inclusief kantoorpersoneel. Ik was overweldigd door reparaties na de storm en was onder de indruk van de geruststelling dat het werk zou worden gedaan. Een nieuw dak was in 2 dagen klaar, heel erg bedankt!

L

Lotte Knol

★★★★★

We schrijven om jullie allemaal te vertellen hoe blij we zijn met ons nieuwe pannendak. Johan is de reden voor onze volledige tevredenheid. Johan krijgt een A+ in service, houding, arbeidsethos en vooral vakmanschap. Hij was de enige sub op ons project waar we ons geen zorgen over hoefden te maken of waar we niet op hoefden te passen. In feite was Johan proactief en anticiperend in alle fasen van de daktoepassing. Vanaf het allereerste moment konden we erop rekenen dat Johan zelfsturend en aandachtig was voor details, problemen signaleerde en corrigerende opties bood. Toen Johan ons dak aanlegde, wisten we dat het perfect zou worden. Als het mogelijk is, heeft hij de wetenschap van dakbedekking tot een kunst gemaakt. De manier waarop hij omging met zijn apparatuur en gereedschap bleek een kunstwerk te zijn. Bedankt Dakdekker van Leeuwen dat jullie Johane een prachtig dak hebben laten maken voor ons nieuwe huis.

Met dankbaarheid,

Familie Pelikaan

S

Steve Brand

★★★★★

We hebben Dakdekker van Leeuwen veel reparaties aan ons dak laten uitvoeren en hebben een uitzonderlijke service ervaren. Hun medewerkers zijn beleefd en zeer behulpzaam. We zouden Dakdekker van Leeuwen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een reparatie of een nieuw dak op hun huis nodig heeft.

T

Tim van Kerkhof

★★★★★

Dakdekker van Leeuwen heeft 12 jaar geleden mijn garagedak gedaan en ze hebben geweldig werk geleverd. De klus die ze net aan mijn huis hebben geklaard, was ook even geweldig. Ze hebben een teamgeest die erg goed lijkt te werken. Mooi hoor.

K

K. de Vos

★★★★★

Ik ben erg blij met het nieuwe dak dat Dakdekkerr van Leeuwen voor mij heeft geplaatst. Ze waren erg behulpzaam bij het begeleiden van mijn nieuwe dakkeuzes en beantwoordden al mijn vragen. Ze hebben geweldig werk geleverd bij het aanleggen van mijn nieuwe dak. Iedereen bij Dakdekker van Leeuwen was erg behulpzaam.

C

Cor Posthouwer

★★★★★

Ik moest gewoon mijn 20 jaar oude dak laten vervangen en Dakdekker van Leeuwen was de dakdekker die ik inhuurde. Ze hebben geweldig werk geleverd, op tijd klaar en voor de schatting. Ik deed mijn onderzoek en vond de beste dakdekker in de omgeving.

K

K. Poolen

★★★★★

Met deze laatste storm begon mijn dak te lekken. Gilberto van Dakdekker van Leeuwen kwam meteen op locatie, beoordeelde de situatie en vertelde me dat het een gemakkelijke oplossing was. De volgende ochtend, zoals gepland, waren ze op mijn dak om het probleem op te lossen. Bedankt Dakdekker van Leeuwen en Gilberto voor de snelle, betaalbare service.

M

Mandy Lommers

★★★★★

Dit is de tweede keer dat Dakdekker van Leeuwen ons dak heeft gedaan. De laatste was nog steeds in orde, maar was veel langer dan de verwachte levensduur, dus besloten we hem te laten vervangen. Vorige keer erg blij met hun werk, dus waarom overstappen?

L

Lodewijk Kranenburg

★★★★★

Ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over dit bedrijf. Frans, Gilberto en Johan waren allemaal geweldig en hielden me op de hoogte van elke stap,  en ze gingen door met kwaliteitswerk. Het dak ziet er prachtig uit en we zijn zo blij dat we voor Dakdekker van Leeuwen hebben gekozen. Bedankt voor alles!

Z

Z. el Hassani

★★★★★

Uitstekende service. Snelle offerte om dak verbouwing aan te vragen en in te plannen. Kwam op tijd, professionele installatie en opruiming. Aanbevolen!!

W

Wim van Asselt

★★★★★

Hendirk, Hassan en Willem van Dakdekker van Leeuwen reageerde super snel en was geweldig met de follow-up. De bemanning die het vervangen van ons dak verzorgde, was efficiënt en professioneel. Het kantoorpersoneel was ook geweldig in het opvolgen. Had geen betere ervaring kunnen vragen en heb Dakdekker van Leeuwen al aan anderen aanbevolen.

S

S. Stuiver

★★★★★

Echt goed, op tijd en een geweldige prijs. Ze repareerden ook de hagelbeschadigde schoorsteen. Veel beter dan ik had verwacht werk. Eindelijk een bedrijf dat het goed repareert en niet probeert te verkopen.

K

K.E.A. Tolner

★★★★★

Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze mensen. We hebben ze gebruikt voor verschillende dakreparaties en verbouwingsgerelateerde aanpassingen. Ze komen zoals beloofd, leveren kwaliteitswerk en rekenen een eerlijke prijs. Zeker aanbevolen!

Z

Z. Jansen

★★★★★

WAUW! Deze jongens waren GEWELDIG! Ze kwamen vroeg opdagen, brachten een groot team mee en ze gingen allemaal meteen aan de slag. Ze wisten ALLEMAAL precies wat ze aan het doen waren, waren hoffelijk toen ik met ze omging, maar hadden niet echt iets van mij nodig: ze kwamen om het werk te doen, en ze hebben geweldig werk geleverd!

T

Tinneke Verhoef

★★★★★

Mijn familie gebruikt Dakdekker van Leeuwen al jaren. Ze zijn verzekerd en gebonden. Het is een geweldig dakdekkersbedrijf dat uitstekend werk levert. Kwam vroeg en was vroeg klaar – heeft een grote bemanning. Zou het zeker aanraden.

L

Lisa Smelt

★★★★★

Heel mooi, prima werk. Dit was de tweede keer dat we Dakdekker van Leeuwen hebben gebruikt en we zijn beide keren zeer tevreden.

W

Wilma van Dijk

★★★★★

Zeer betrouwbaar en geweldige klantenservice. Bedankt

N

Marchano

★★★★★

Ondanks dat het door weersomstandigheden later in de planning was dan besproken, zijn we meer dan tevreden over Dakdekkers van Leeuwen. Duidelijke communicatie en afspraken, vakkundig en gezellige mannen en binnen een mum van tijd gelegd. Niet de goedkoopste die er te vinden is, maar kwaliteit-prijs verhouding is top! Heel erg tevreden en een absolute aanrader.

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na

Vraag een gratis dakinspectie aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button