Plat dak

dakbedekking_platte_dak

Dakbedekking plat dak

Heeft u een plat dak en wilt u de dakbedekking vervangen? Dit is een klus die op 2 manieren kan worden uitgevoerd. Vaak is het mogelijk om bovenop de huidige laag een nieuwe laag aan te brengen. Dit kan veel geld besparen.

Wilt u uw dak laten isoleren of zijn er al meerdere lagen op uw dak aangebracht? Hierdoor kan de dakconstructie zodanig zwaar worden dat de dakconstructie het niet dragen kan.

In dit geval moet uw dak compleet vervangen worden. De huidige lagen worden verwijderd en er komt een gloednieuwe laag op.

  • VCA gecertificeerd- 18 jaar ervaring
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Professioneel materiaal conform BDA & bouwbesluit
  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd

Soorten materiaal

Voor het vervangen van de dakbedekking op een plat dak kan gebruik worden gemaakt van de volgende materialen:

 

  • Bitumen dakbedekking: Dit wordt meestal aangebracht met een brander. Hierdoor wordt uw dak voorzien van een dichte dakbedekking. Dit materiaal wordt vaak gekozen omdat het redelijk goedkoop is. 
  • PVC: Dit is een dakbedekking van kunststof dat op het dak wordt gelijmd of met warme lucht wordt aangehecht. 
  • EPDM: Dit heeft een lange levensduur en vraagt om minder onderhoud. Het is van elastisch materiaal waardoor de kans op schade minder is en beter bestand is tegen de wisselende weersomstandigheden. 
  • Groendak: Hierbij wordt uw dak bedekt met allerlei planten en gras. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor meer bescherming tegen de weersomstandigheden en draagt een bijdragen bij aan het milieu en de isolatiewaarde van uw woning.
groendak_1
plat_dak_isolatie

Isolatie plat dak

Het is zeker de moeite waard om uw platte dak ook meteen te laten isoleren. Er gaat namelijk 30% warmte verloren via uw dak. Na een goede isolatie, merkt u het verschil al meteen in uw maandelijkse energierekeningen. Isoleren kan op twee manieren: 

  • Onder de dakbedekking: Deze soort isolatie heeft de meeste bijdrage aan de isolatiewaarde van uw woning. 

  • Op de dakbedekking: Meestal wordt er voor deze soort isolatie gekozen als uw huidige dakbedekking in goede staat is.

Kosten dakbedekking plat dak

De kosten voor het vervangen van de dakbedekking op een plat dak kan verschillen. De prijs wordt berekend aan de hand van verschillende factoren. Hierbij kunt u onder andere denken aan de materiaalkeuze, arbeidskosten en oppervlakte (hoeveelheid gebruikte materiaal). Moeilijk te bereiken daken kunnen de prijsberekening ook beïnvloeden.

Flat roof covering works with roofing felt

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!