Dakdekker WOONPLAATS nodig?

Dakdekker van Leeuwen voor alle soorten klusjes aan en op uw dak

πŸ‘‹ GRATIS DAKINSPECTIE AANVRAGEN

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u vragen? Bel ons! 085-0607621

  Kwaliteit voor de laagste tarieven

  Dakdekker van Leeuwen is het dakdekkersbedrijf uit uw omgeving die ernaar streeft om het beste kwaliteit werk te leveren voor de laagste tarieven. Uit onze jarenlange ervaring weten wij hoe we alle klusjes aan uw dak het beste kunnen doen.

  Heeft u last van een lekkage? Wilt u soms de dakbedekking van uw woning laten vervangen? Of wilt u de isolatie van het dak van uw woning verbeteren? Wij weten raad met alle soorten klusjes op en aan uw dak en staan u daarmee ook graag van dienst!

  red-tiles-roof
  • 24 uur service
  • Transparante werkwijze
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Géén voorrijkosten
  • Alles met u in overleg
  • Altijd netjes afgewerkt & Camera inspecties
  • Spoed? Geen extra kosten
  • Professioneel 18 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal & apparatuur
  • Ervaren dakdekkers
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd

  Dakdekker diensten

  Dak renovatie

  Schoorsteen

  Daklekkage

  Dakisolatie

  Dakdekker spoed

  Nokvorst

  Vogeloverlast en vogelwering

  dakbedekking

  Plat dak

  Dakonderhoud

  dak_inspectie

  Gratis dakinspectie

  U kunt bij ons terecht voor een gratis dakinspectie. Zo kunnen wij u een volledig overzicht tonen van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Zo heeft u een goed overzicht over de kosten.

  Wij werken transparant. Voor een betrouwbare dakdekker in WOONPLAATS weet u waar u zijn moet. Bij Dakdekker van Leeuwen hoeft u zich geen zorgen over onverwachte kosten te maken.

  Ook zorgen wij voor onderhoud van de dak en dakbedekking. U kunt ons ook contacteren voor het laten renoveren van uw dakterras. Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Wij helpen u graag met alle werkzaamheden aan en op uw dak!

  Dak vervangen of verplaatsen

  Het is een behoorlijk lastige klus om een dakbedekking te vervangen of te plaatsen. Als eerst moet er gekozen worden voor de juiste type dakbedekking. Daarna moet de bestaande dakbedekking worden verwijderd. Ten slotte wordt het nieuwe dakbedekking geplaatst.

  Het is vooral ook een gevaarlijke klus omdat er gewerkt wordt op hoogte. Sommige mensen hebben hoogtevrees en bovendien beschikt niet iedereen over de benodigde vaardigheden om dit klus te klaren. Voor dit klusje heeft u zeker hulp nodig van een professionele dakdekker.

  Vermijd ongelukken en ingewikkelde situaties van dakbedekking en laat ons u helpen om dit klus te doen. Dakdekker van Leeuwen is professioneel en ervaren in dit soort klusjes.

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Professioneel 18 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal & apparatuur
  dak_verplaatsen_of_vervangen
  roof-replace

  Deskundige onderhoud door onze professionele dakdekkers

  Buiten het plaatsen of vervangen van de dakbedekking, kunnen wij u graag ook helpen met het onderhouden van uw bestaande of nieuwe dakbedekking. Uw dakbedekking is belangrijk. Daarom is het noodzakelijk om jaarlijks uw dak te laten inspecteren. Preventie is altijd goedkoper dan reparatie

  U kunt met een regelmatige onderhoud grote kosten vermijden. Er kunnen kleine gaatjes en scheurtjes ontstaan in uw dakbedekking tijdens een sterke wind of storm. Regen kan hier doorheen glippen in uw woning en waterschade aanrichten. Dit kan erg nare gevolgen hebben.

  Dakdekker van Leeuwen helpt u graag met dak onderhoud in WOONPLAATS, zo dat u nog vele jaren zorgeloos kunt wonen in uw woning.

  • Altijd netjes afgewerkt & Camera inspecties
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle soorten dakbedekking direct op voorraad

  Gemiddelde kosten van een dakdekker

  Iedereen wilt natuurlijk dat de kosten transparant zijn. Niemand houdt ervan om tegenover verrassingen komen te staan. Onze werkwijze is volledig transparant. Echter, zijn de kosten van een dakdekkersbedrijf niet op voorhand in te schatten. Elke klus is namelijk ander en er zijn veel factoren bij iedere klus die de invloed hebben bij het berekenen van de kosten.

  De factoren die de prijs van een klus bepalen zijn bijvoorbeeld als volgt:

  Laat een gratis dakinspectie uitvoeren door ons, zodat wij een volledig transparante overzicht van de kosten kunnen geven.

  • Het omvang van een probleem
  • Het soort materiaal dat wordt gebruikt tijdens de klus
  • Arbeidsuren
  dakvervangen
  soorten_dakbedekking
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Geen verassingen achteraf- Transparante werkwijze
  • Alles met u in overleg

  Welke dakbedekking soorten zijn er?

  Wilt u de dakbedekking van uw woning vervangen? Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen. Het verschilt voor een plat of een hellend dak.

  Bij een hellend dak heeft u de keuze uit het volgende:

  • Dakpan. Dit ziet u vaak terug in Nederlandse daken. Dit wordt gemaakt van beton of klei.
  • Leien dakbedekking

  Bij een platte dak kunt u kiezen uit het volgende:

  • PVC
  • EPDM
  • Bitumen

  Alle soorten klusjes aan en op uw dak

  Heeft u een dakdekkers klus? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Dakdekker van Leeuwen verzorgt alle soorten klusjes waarmee een dakdekkersbedrijf u kan helpen. Wij gebruiken enkel de A-merk apparatuur en de beste kwaliteit materiaal. Wij zijn al meer dan 18 jaar in de sector als professionele dakdekker en zijn specialist in alle soorten daken.

  Bij alle situaties aan en op uw dak kunt u ons contacteren. Wij hebben ervaren met het oplossen van daklekkages. De diensten die wij tegen lage tarieven leveren zijn van kwaliteit en duurzaam. Wij hebben ook een spoedservice die 24/7 te bereiken is. Bij schade zijn wij snel op locatie.

  Het spreekt voor zich dat iedereen lekkages wilt voorkomen. Dit kunt u doen door een jaarlijkse onderhoud aan uw dak. Bovendien zorgen onze professionele dakdekkers ervoor dat u maandelijks kosten kunt besparen op uw energierekening. Dankzij een goed geΓ―soleerde dak zorgt u ervoor dat uw huis minder warmte verliest. Hierdoor kunt u meer geld in uw spaarpot gooien.

  • Ervaren dakdekkers
  • Vakmanschap gegarandeerd. Minimaal 10 jaar garantie
  • Klantenbeoordeling 4,8/5 (check onze reviews!)

  Deskundige tips van onze dakdekkers

  Vraag-een-subsidie

  Subsidie aanvragen bij de gemeente

  Als de dakbedekking van uw woning aan een vervanging toe is, bestaat er een mogelijkheid dat u subsidie aan kunt vragen bij de gemeente. De meeste gemeenten hebben hier een spaarpot voor. U kunt dit altijd even checken, want nooit geschoten is altijd mis. Wij raden het u daarom ook aan om te kijken naar de mogelijkheden. Dit kunt u controleren bij de gemeente waarin u staat ingeschreven of via de Energiesubsidiewijzer.

  Meerdere-klussen

  Meer klussen tegelijkertijd

  Wanneer u een dakdekker inschakelt voor een klus als bijvoorbeeld een lekkage, laat het er dan niet bij blijven! Als ze er toch zijn, laat ook een dakonderhoud uitvoeren. De kosten hiervan zullen lager uitvallen, omdat ze dan toch al op locatie zijn. Daarnaast kunt u hiermee tijdig eventuele problemen ontdekken en grotere schade en kosten voorkomen, waarbij u weer een dakdekker bij zou moeten inschakelen.

  opslaan-energie

  Dakisolatie

  Oude woningen hebben meestal een slechte tot geen dakisolatie. Het is niet goedkoop om een dak te laten isoleren. Echter, is het wel een perfecte investering. U kunt hiermee namelijk besparen op uw maandelijkse energierekening en meerwaarde toevoegen aan uw woning. De kosten van het plaatsen van dakisolatie verdiend u dus zeker terug!

  buildup-roofing-icon

  Dakinspectie aanvragen

  Lang niet iedereen is bemand met voldoende kennis en ervaring om te oordelen over de status van een dak. Twijfelt u of de dakbedekking nog goed is? Laat niet zomaar uw dakbedekking vervangen. Het is wel mogelijk, maar het kan overbodig zijn. Laat u dak eerst inspecteren door een professionele dakdekker om er zeker van te zijn of dit wel nodig is.

  Ons werk

  dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
  dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
  dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
  dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
  dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
  dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
  dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
  dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
  google

  Wat onze klanten over ons schrijven

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Β  4.8/5 | Bekijk alle reviews.
  S

  Semmy

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

  K

  Khalid Amadouch

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

  T

  Thijs Verwout

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

  E

  Edwin de Leeuw

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

  R

  R. de Hoog

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

  L

  L. van der Sman

  β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

  Vraag een gratis dakinspectie aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  roofing-manager
  Open chat
  Stuur ons een appje!
  Dakdekkers Van Leeuwen
  Hey πŸ‘‹!
  App ons bij vragen!
  Call Now Button