Dakkapel renovatie

Dakkapel_renoveren

Renoveren van uw dakkapel

Wilt u uw dakkapel renoveren? Indien uw dakkapel nog in goede staat is, is het verstandig om het te laten renoveren. Dakdekker Van Leeuwen helpt u graag om uw dakkapel te renoveren.

Onze vakkundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle soorten dakdekker werkzaamheden. Wij kunnen uw dakkapel met onderhoudsvriendelijke materialen renoveren.

Hierbij kunt u denken aan het isoleren en vervangen van de zijwangen, boeidelen, ramen en kozijnen. Ook kan het lood dat onder de zijwangen is en het kozijn van uw dakkapel vervangen worden. Zo kunt u de duurzaamheid en de isolatie verbeteren.

Nooit meer schilderen

Het is mogelijk om uw dakkapel Keralit (kunststof gevelbekleding) te bedekken. Zo hoeft u de dakkapel nooit meer te schilderen. Met Keralit ziet u de schroef- en boorgaten niet waardoor het zorgt voor een mooie afwerking.

dakkapel_Keralit
dakkapel_kosten

Kosten van dakkapel renovatie

Het renoveren van een dakkapel is bijna net zo duur als het vervangen van een dakkapel. Dit kan ongeveer 70 tot 80 procent van de kosten van een nieuwe dakkapel bedragen.

Daardoor raden wij ook aan om in de meeste gevallen om de dakkapel te laten vervangen in plaats van te renoveren. Daarom is het handig om dit te overwegen en het te bespreken met onze experts na een gratis dakinspectie.

Voordelen van vervangen in plaats van renoveren

Het laten vervangen van uw dakkapel, is op lange termijn beter dan het laten renoveren.
Hierbij hebben we de voordelen voor u opgesomd:

  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen uitgevoerd
  • De waarde van uw woning stijgt
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen: Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties
dakkapel_vervangen

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!