logo-dakdekker
google-logo

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.

phone-call-icon

085-0607621

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

circle-icon  nu open Zullen wij u terugbellen? terugbellen

  • 18+ jaar ervaring
  • 10 jaar garantie*
  • Laagste prijsgarantie*
  • 100% GRATIS dakinspectie

Dakinspectie

dak_inspectie

Belang van een dakinspectie

Wij raden altijd aan om regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. Uw dak is namelijk een belangrijk onderdeel van uw huis. U zou uw dak minstens één keer per jaar moeten laten inspecteren door een dakdekker.

Preventie is namelijk het meest kostenbesparend en zo voorkomt u ook onverwachte situaties met grote gevolgen. Meestal worden problemen pas ontdekt wanneer het al te laat is. U heeft dan al te maken met schade binnenshuis.

U kunt zelf controleren op kleurveranderingen, scheuren en gaten op de muren of aan het plafond. Want de problemen aan uw dak tasten altijd natuurlijk eerst uw plafond of muur aan. Wacht niet langer in zulke gevallen om een dakdekker in te schakelen.

Waaruit bestaat een inspectie rapport?

Een dakdekker inspecteert niet alleen de dakbedekking, maar ook de dakgoten, de regenpijp, de schoorsteen, de boeidelen en windveren.

Tijdens een dakinspectie wordt de waterdichtheid van verschillende onderdelen gecontroleerd. Ook controleert de dakdekker de staat van het onderhoud en geeft hij hierna ook advies over hoe de onderdelen schoongemaakt moeten worden.

Dakinspectie door Dakdekker Van Leeuwen

U begrijpt nu het belang van een tijdige dakinspectie beter. U kunt dit het beste doen door een professionele dakdekker. Wij als Dakdekker Van Leeuwen helpen u graag met onze vakkundige dakdekkers.

Na een dakinspectie kunnen wij u adviseren over eventuele aanpassingen, schoonmaak of vervangingen waaraan uw dak toe is. Zo kunt u veilig en toch betaalbaar de werkzaamheden aan uw dak aan ons overlaten.

Dakinspectie
Dak_inspectie_risico

Wat voor risico’s kan uw dak meebrengen?

  • Er kan lekkage ontstaan door loszittende en scheefzittende dakpannen bij regen of storm.
  • De lekkages kunnen zorgen voor schimmel op uw plafond en binnenmuren.
  • Het dak of isolatiemateriaal van de houten geraamte kan geteisterd worden.
  • Dakpannen die loszitten kunnen van het dak afwaaien en schade veroorzaken.
  • Ongewenste mos die op uw dak ontstaat kan de waterdichtheid van uw dak aantasten.
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button