logo-dakdekker
google-logo

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.

phone-call-icon

085-0607621

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

circle-icon  nu open Zullen wij u terugbellen? terugbellen

  • 18+ jaar ervaring
  • 10 jaar garantie*
  • Laagste prijsgarantie*
  • 100% GRATIS dakinspectie

Dakbescherming

bescherm_uw_dak

Beschermen van uw dak

Uw veiligheid staat op de eerst plaats. U wilt een rustige nachtrust zonder zorgen. Kwaadwillige personen kunnen het helaas op u of uw eigendommen gemunt hebben. U wilt niet dat dieven op uw dak komen en wilt een dakbescherming.

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Alles met u in overleg
  • Transparante werkwijze

Soorten dakbescherming

Dakbescherming zorgt ervoor dat er niet op de daken gelopen of geklommen wordt. Ook zijn er soorten die dienen als anti-inbraak bescherming. Waar heeft u een dakbescherming voor nodig?

dak_bescherming
Dakbescherming kosten

Kosten dakbescherming

De kosten van dakbescherming hangt af van de soort dakbescherming die u wenst. Daarnaast zijn de omvang en arbeidsuren van een dakdekker belangrijke variabelen die de kosten bepalen. Meld u aan voor een gratis dakinspectie en bespreek de kosten samen met onze professionele dakdekkers.

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button