Dakbescherming

bescherm_uw_dak

Beschermen van uw dak

Uw veiligheid staat overal bovenop. U wilt een rustige nachtrust zonder zorgen. Kwaadwillige personen kunnen het helaas op u of uw eigendommen gemunt hebben. U wilt niet dat dieven op uw dak komen en wilt een dakbescherming.

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Alles met u in overleg
  • Transparante werkwijze

Soorten dakbescherming

Dakbescherming zorgt ervoor dat er niet op de daken gelopen of geklommen wordt. Ook zijn er soorten die dienen als anti-inbraak bescherming. Waar heeft u een dakbescherming voor nodig?

dak_bescherming
dak_bescherming_Prikkeldraad

Kosten dakbescherming

De kosten van dakbescherming hangt af van het soort dakbescherming die u wenst. Daarnaast is de omvang en de arbeidsuren belangrijke variabelen die de kosten bepalen. Meld u aan voor een gratis dakinspectie en bespreek de kosten samen met onze erkende dakdekkers.

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd
R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.
L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!