Dak vervangen

dakvervangen_1

Wilt u uw dak vervangen?

Een dak vervangen is een ingewikkelde klus dat veel tijd in beslag kan nemen. Hierbij komen verschillende factoren bij kijken. U kunt hierbij denken aan het uitkiezen van een nieuwe dakbedekking, het houtwerk dat geplaatst moet worden voor uw nieuwe dak, het verwijderen van de huidige dakbedekking etcetera. Wij helpen u graag met het vervangen van uw dak!

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Transparante werkwijze
  • Gecertificeerde dakdekker
  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Alles met u in overleg

Plan van aanpak

Voor we kunnen beginnen met het vervangen van het dak, maken wij altijd eerst een plan van aanpak. Welk soort dak wenst u? Wilt u soms een dakkapel laten inbouwen in uw dak? Heeft u liever een plat of een schuin dak? Dankzij onze deskundigheid, die we hebben opgedaan door onze jarenlange ervaring met alle soorten werkzaamheden aan daken, kunnen wij u hiermee helpen. Zo kunt u een beter inzicht hebben van de mogelijkheden als u uw dak wilt vervangen.

dakvervangen_2
dakvervangen_3

Dak vervangen of renoveren?

Is het dak van uw woning oud? Dan is de kans groot dat het gebreken kan vertonen. Wij raden u dan ook aan om het te vervangen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw dak het nog heel lang zal volhouden. Daarnaast heeft u dan een modern dak welk goed is geïsoleerd.

Indien u kiest voor een renovatie, zullen wij ervoor zorgen dat uw dak wordt opgelapt. Twijfelt u tussen het laten vervangen of renoveren? U kunt bij ons terecht voor een gratis dakinspectie. Onze dakdekkers zullen u eerlijk en transparant adviseren wat het meest verstandige is om te doen. Wij zullen met de beste oplossing voor u komen.

Asbest

Asbest is al sinds 1993 niet meer toegestaan vanwege de vele gezondheidsrisico’s. Het kan toch voorkomen dat er asbestcement of asbestisolatie in uw dak zit. Heeft uw dak asbest en bent u daarvan op de hoogte? Dan kunt u dit het beste laten vervangen. Let wel op, het is verboden om in dit geval uw dak zelf te vervangen.

Dit mag enkel een gespecialiseerd bedrijf doen vanwege de vele risico’s die het voor u en de omgeving met zich mee kan brengen. De kosten hiervan zullen wel wat hoger liggen, omdat dit enkel gedaan mag worden door een gespecialiseerd bedrijf en er vele maatregelen getroffen moet worden.

Asbest
asbest_verwijderen

Is een vergunning vereist voor een nieuw dak?

Dit kan verschillen per situatie. Indien u alleen uw dakbedekking gaat vernieuwen, is een vergunning niet benodigd. Dit verandert echter als u aanpassingen wilt doen aan de draagstructuur van uw dak. Op het moment dat de complete constructie die de dakbedekking draagt aangepast gaat worden, is een bouwvergunning vereist. Dit kunt u aanvragen bij de gemeente. Komt u er niet uit? Dakdekker Van Leeuwen helpt u hier graag mee verder.

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!