Dak verbouwing

dakverbouwing_2

Welke opties zijn er voor dak verbouwing?

U wilt een dak verbouwing en wilt de mogelijkheden weten. U kunt een nieuwe dakbedekking laten aanleggen, de hele dakconstructie laten vernieuwen, onderdak plaatsen, isolatie plaatsen of een overzetdak laten plaatsen. Wat voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wens en budget. Onze erkende dakdekkers geven u graag een eerlijk advies met alle voor en nadelen na een gratis dakinspectie.

  • Gecertificeerde dakdekker
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Professioneel materiaal conform BDA & bouwbesluit

Nieuwe dakbedekking aanleggen

De dakbedekking kan in de voorbijgaande jaren slijtage vertonen. Het wordt dan tijd om uw dakbedekking te vernieuwen. Indien u dit niet tijdig laat doen, kunt u door lekkage schade oplopen dat voor enorme kosten kan zorgen. De kosten hiervan kunnen verschillen van de soorten dakbedekkingen.

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • VCA gecertificeerd- 18 jaar ervaring
  • Alles met u in overleg
nieuwe_dakbedekking
onderdak_plaatsen

Onderdak plaatsen

Meestal beschikken oude woningen niet over een onderdak. Het dient als een beschermingslaag die het isolatiemateriaal beschermd tegen vocht, wind en stof. Hierdoor is het onderdak een belangrijk gedeelte van uw dak.

Overzetdak plaatsen

Het plaatsen van een overzetdak is een goedkope manier van dak verbouwing. Boven de bestaande dakconstructie wordt een dak geplaatst, waardoor u de kosten van het verwijderen van de huidige dak bespaard.

Plaatsen van dakisolatie

Laat u dakrenovatie werkzaamheden uitvoeren? Investeer dan ook meteen in dakisolatie. Verhoog de isolatiewaarde van uw woning en bespaar maandelijks op uw energierekening. Een hoger isolatiewaarde voegt ook meerwaarde aan uw woning.

Dakconstructie volledig vernieuwen

Het is begrijpelijk dat de kosten hiervan meestal hoger ligt dan de andere dak verbouwingen. Het is namelijk nogal een grote klus. Het kan ook voorkomen dat de muurplaat die de lasten van het dak verdeeld op de onderliggende muren ook vervangen dient te worden.

dakisolatie_2

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd
R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.
L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!