logo-dakdekker
google-logo

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.

phone-call-icon

085-0607621

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

circle-icon  nu open Zullen wij u terugbellen? terugbellen

  • 18+ jaar ervaring
  • 10 jaar garantie*
  • Laagste prijsgarantie*
  • 100% GRATIS dakinspectie

Dakonderhoud

dak_onderhoud

Preventie is beter dan reparatie

Een dakreparatie is meestal een goede oplossing. Echter, is het verstandiger om een dakreparatie te voorkomen. Dit kunt u doen door jaarlijks uw dak te laten onderhouden door Dakdekker Van Leeuwen.

Wij onderhouden uw dak en controleren op slijtage. Hierdoor kunt u grotere beschadigingen aan uw dakbedekking voorkomen waardoor hoge kosten voor uw rekening zullen komen voorkomen.

Dakonderhoud door Dakdekker Van Leeuwen

Tijdens het onderhouden van uw dak, controleren we op (beginnende) slijtage en schade aan uw dakbedekking. Tijdens een storm kan er door rondvliegende steentjes en takken kleine gaatjes, scheurtjes en barstjes ontstaan in de dakbedekking.

Ook kan een oude dakbedekking door slijtage versleten raken. Wij adviseren u dan ook om minstens één keer per jaar uw dak te laten onderhouden door een dakdekker. Zo kunt u er zeker van zijn dat de kans op lekkage geminimaliseerd is.

dakonderhoud_1
Dak onderhouden

Werkzaamheden tijdens een dakonderhoud

Dakdekker Van Leeuwen onderhoudt uw dak preventief, zodat u onverwachte grote problemen kunt vermijden. De werkzaamheden verschillen per dak. De meest voorkomende werkzaamheden zijn als volgt:

  • Dakinspectie
  • Volledige reiniging van uw dak, dakgoot en hemelwaterafvoeren
  • Herstellen van (kleine) mankementen op uw dak
  • Preventief herstellen van geconstateerde risicogebieden op het dak

Wij zorgen ervoor dat tijdens de werkzaamheden de overlast tot minimaal is beperkt. We laten de werkplek schoon achter en voeren het afval op een verantwoorde manier af.

Kosten van dakonderhoud

Het onderhoud van uw dak is erg belangrijk. Professioneel dakonderhoud voorkomt lekkages en schade aan uw dak. Dit is afhankelijk van het type woning en de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren tijdens het dakonderhoud. U kunt dit het beste eerst overleggen met onze dakdekkers.

dak onderhoud

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button