Bitumen dakbedekking

bitumen_dakbedekking

Wenst u een bitumen dakbedekking?

Voor zowel een hellend dak als een plat dak kunnen wij een bitumen dakbedekking voor u aanleggen. Het is een uitstekend materiaal om uw dak mee te bedekken. De bitumen dakbedekking wordt op een deskundige wijze aangebracht, zodat u heel lang kan genieten van een stevig, goed geïsoleerd dak.

  • Zeer elastisch
  • Duurzaam materiaal
  • Waterdicht

Wat kost een bitumen dakbedekking?

De prijs hangt af van een aantal factoren. Eén van de factoren is of de bitumen dakbedekking op uw huidige dakbedekking geplaatst kan worden of een totale vernieuwing noodzakelijk is.

Daarbij weegt ook de oppervlakte die bedekt moet worden en het aantal uur dat er aan gewerkt wordt mee bij het bekostigen van de werkzaamheden. Daarom kunnen wij op voorhand geen prijs noemen. U kunt ons inschakelen voor een gratis dakinspectie.

  • Geen voorrijkosten
  • Transparante werkwijze
  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
kosten_bitumen_dakbedekking
bitumen-dakbedekking

Voordelen bitumen dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, wordt vooral bij platte daken gebruikt. Het zorgt voor een perfecte afsluiting, waardoor uw dak goed waterdicht is.

Bovendien is de prijs aanzienlijk laag, waardoor de voorkeur ook vaak wordt gemaakt voor een bitumen dakbedekking. Ook is het onderhoud van een bitumen dakbedekking makkelijker.

Schade is ook sneller te herstellen en het vervangen van de dakbedekking is ook vrij eenvoudig. Zoals u kunt zien heeft een bitumen dakbedekking vele voordelen.

Reparatie bitumen dak

Het kan voorkomen dat uw bitumen door achterstallig onderhoud, door een hevige storm of verjaring scheuren en schade vertoont. Dit kan zorgen voor lekkages en nare gevolgen voor de onderliggende houten constructie. 

Daarom is het van belang om scheuren of blaasvorming of eventuele schade aan uw bitumen dak zo snel mogelijk te laten repareren. Anders kunnen de kosten al heel gauw erg hoog oplopen.

Kleine herstelwerkzaamheden zullen immers aanzienlijk goedkoper zijn. Wacht daarom niet langer met het inschakelen van een dakdekker en laat het direct repareren! Dakdekker van Leeuwen is gespecialiseerd in herstel bij schade.

  • Bouwkundig gekeurd
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Professioneel materiaal conform BDA & bouwbesluit

Ons werkgebied

werkgebieden-dakdekker-van-leeuwen

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

Call Now Button
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!