logo-dakdekker
google-logo

"Zeer goed afgewerkt. Ben dik tevreden over de werkzaamheden...."

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.

phone-call-icon

085-0607621

Beschikbaar tussen 09:00 – 19:00

circle-icon  nu open Zullen wij u terugbellen? terugbellen

 • 18+ jaar ervaring
 • 10 jaar garantie*
 • Laagste prijsgarantie*
 • 100% GRATIS dakinspectie

Bedrijfspand dak

Dakbedekking bedrijven

Dakbedekking bedrijfspand

Het imago van uw bedrijf wordt bepaald door strakke, hoogwaardige beplating! Dakdekker van Leeuwen richt zich al meer dan 18 jaar uitsluitend op dakbeplating. Wij leveren alles wat nodig is voor een dakdekkersklus, inclusief materiaal, arbeid, en deskundig advies over uw daksysteem van begin tot eind.

Kortom, wij hebben één aanspreekpunt en korte communicatielijnen, waardoor wij de informatie, deskundigheid en kosten kunnen optimaliseren en tevens garanties kunnen bieden.

 • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
 • Professioneel materiaal & apparatuur
 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken aan uw commerciële bouwproject(en)? Wij zijn u graag van dienst! 

Professioneel en doelgericht!

Als het om daken gaat, weet de klant meestal wel wat voor soort dakbedekking nodig is. Het heeft een belangrijke rol in de uitstraling van uw pand. Dakdekker Van Leeuwen levert in heel Nederland diensten voor grote projecten, maar ook voor kleinere dakprojecten.

Wij ontwerpen een geïndividualiseerde strategie tot in de kleinste details volgens de huidige vereisten. Alle materialen en hulpstukken worden op maat gemaakt, zodat ze ter plaatse op een planmatige en efficiënte manier kunnen worden geplaatst. Het hele proces wordt door ons geleid. Onze ervaring en doeltreffende werkmethoden garanderen een snelle afhandeling van de klus.

 • Voor kleine & grote projecten
 • Professioneel Meer dan 18 jaar ervaring
 • Afspraak = afspraak

Kwaliteit is van vitaal belang. Wij werken enkel met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Veiligheid is ook een zorg. Alle nodige middelen worden ter beschikking gesteld op de plaats van het bouwproject.

Bedrijfspand dak bedekking
Bedrijfsdak vervangen

Bedrijfspand dakrenovatie

Dakrenovatie is soms nodig voor bedrijfspanden omdat het dak oud of beschadigd is. Het is van cruciaal belang om het dak op uw bedrijfspand zo snel mogelijk te vervangen om ernstige schade te voorkomen.

Is het mogelijk dat u niet zeker weet of uw dak aan vervanging toe is? Vraag dan een vrijblijvende gratis dakinspectie aan en kom erachter of uw dak geronveerd moet worden. Op basis van een inspectie kunnen wij u al een indicatie geven van de conditie van het dak.

 • Minimaal 10 jaar garantie
 • Transparante werkwijze
 • Altijd netjes afgewerkt & camera inspecties
Tijdens een gratis dakinspectie controleren wij de huidige status van uw dak. Wij zorgen voor een deskundige evaluatie op basis van deze informatie. Hieruit zal ook blijken of dakonderhoud of -reparatie al dan niet nodig is.

Kosten bedrijfspand dak

Voor zakelijke klanten kunnen wij een gedetailleerde analyse van de staat van het dak maken. Op basis van de bevindingen worden aanbevelingen gedaan, zodat u weet waar u aan toe bent en wat de toekomstige onderhoudskosten kunnen zijn. Een schatting van de mogelijke uitgaven wordt berekend na een grondige dakinspectie.

 • Alles met u in overleg
 • Geen verrassingen achteraf
 • Géén voorrijkosten

Doordat geen klus hetzelfde is, kunnen wij u pas een offerte aanbieden na een gratis dakinspectie. Vraag bij deze vrijblijvend en gratis een dakinspectie aan!

Dak vervangen bedrijf

Ons werk

dakdekker_van_leeuwen_1-voordakdekker_van_leeuwen_1-na
dakdekker_van_leeuwen_2-voordakdekker_van_leeuwen_2-na
dakdekker_van_leeuwen_4-voordakdekker_van_leeuwen_4-na
dakdekker_van_leeuwen_3-voordakdekker_van_leeuwen_3-na
dakdekker_van_leeuwen_6-voordakdekker_van_leeuwen_6-na
dakdekker_van_leeuwen_7-voordakdekker_van_leeuwen_7-na
dakdekker_van_leeuwen_8-voordakdekker_van_leeuwen_8-na
dakdekker_van_leeuwen_09-voordakdekker_van_leeuwen_09-na
google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Semmy

★★★★★

De dak is bij ons opgeleverd en wij hebben een garantiecertificaat van 2 jaar, dat geeft ons een fijn gevoel. Jammer dat je geen foto’s kunt uploden op de website, had ze graag met andere gedeeld!

K

Khalid Amadouch

★★★★★

Het heeft de afgelopen week keihard geregend en keihard gewaaid. Onze dak was wel aan een update toe. De dakdekker heeft m keurig gerepareerd en versterkt. De kosten waren overigens lager dan wat ik ingedachte had.

T

Thijs Verwout

★★★★★

Zijn heel snel gekomen voor dak-inspectie, offerte duurde even maar wel super positief hierbij is dat we hierover per mail en sms op de hoogte werden gehouden ! TOP, ook dat is voor ons een teken van goede service

E

Edwin de Leeuw

★★★★★

Echt een aanrader, ik heb meerdere offertes opgevraagd maar jullie bleken toch echt de goedkoopste. Blij met mijn keuze en jullie hebben uiteraard kwaliteit geleverd

R

R. de Hoog

★★★★★

Heb een nieuwe dakbedekking laten aanleggen. Hendrik is erg vrolijk en werkt erg hard. Ze liggen niet te luieren zodat het uurloon hoger aankomt.

L

L. van der Sman

★★★★★

Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.

Vraag een gratis dakinspectie aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Open chat
Stuur ons een appje!
Dakdekkers Van Leeuwen
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button